Curățenie în apartamente

Curățenie în apartamente

Ești în căutarea unui serviciu pentru curățenie în apartament? Noi vă oferim calitate si flexibilitate in sprijinul unei curățenii exemplare.
De ce aveți nevoie pentru curatenia casei?
Noi ne adaptăm la ceea ce aveți nevoie în locuința dumneavoastră, punându-vă la dispoziție profesioniști de încredere și oferindu-vă servicii flexibile, cu frecvența și orele care vi se potrivesc. Avem  personal  care a fost atent selectaț si instruit.
Iți oferim un serviciu de calitate pe care îl poți accesa într-un mod foarte simplu, economisind timp și cu un minim de efort, astfel încât să nu iți faci griji.
Serviciile noastre de curățenie la domiciliu se adaptează întotdeauna nevoilor dumneavoastră – săptămânal, lunar sau la cerere.
Obiectivul nostru este ca tu să găsești la noi serviciul care iți permite să păstrezi încrederea și securitatea maxima în locuință ta. Din acest motiv, susținem continuitatea angajatului care efectuează serviciul de curățenie în locuință ta, fară a suferi schimbări incomode de personal.
Uneori, avem nevoie de sprijinul unei echipe de profesioniști care să ne ajute să realizam o curățenie generala a locuinței.
Spuneti-ne care va sunt obiectivele  și vom pregăti o echipă de curățenie specializată care se va deplasa la domiciliul dumneavoastră pentru a efectua o muncă agilă și eficientă, cu instrumentele de curățenie necesare, condusă de un consultant care stabilește protocoalele de acțiune, optimizând timpul de lucru.
Solicitați o ofertă!
Ți-ai dori să știi cât te poate costa curățenia apartamentului?
Află cum te putem ajuta să-ți faci curat în casă sau apartament.

Mobil 1: 0742 505 976
Mobil 2: 0752 866 908
Luni-Vineri: 8:00 – 17:00
Sambata: 08:00 – 15:00
contact

Curățenie  în apartament

Oferim servicii de curatenie in apartamente, la prețuri accesibile și de încredere. Principalele motive pentru care mulți dintre clienții noștri aleg serviciul nostru de curățenie în apartamente includ:
• Buget flexibil;
• Servicii de curățenie de încredere;
• Personal cu experienta;
• Echipamente si ustensile moderne de curatenie, produse de caliate;
• Satisfacție garantată.
Serviciul nostru complet de curătenie a apartamentelor acoperă zonele: bucătărie, baie, dormitor.

Bucătărie
Angajatii  noștri profesioniști  vor îndepărta panzele de paianjen de pe tavan sau pereti, vor sterge praful, murdăria de pe anumite suprafete si vor spala geamurile.
Vor fi sterse corpurile de iluminat, se vor dezinfecta și spala aparatele de bucătărie, cum ar fi cuptorul cu microunde, hota, congelatorul, intrerupătoarele, blaturile, aragazul, mașina de spălat vase, chiuveta și robinetul.

Baie
Vom îndepărta toată murdăria, praful și pânzele de păianjen de pe tavan, pereți, blaturi, dulapuri. De asemenea, se vor spala lucrurile și accesoriile  din interiorul băilor, chiuveta și robinetul, oglinda, cada și plinta, pervazurile ferestrelor.

Dormitor
Vom împrospăta și dezinfecta dormitorul, lasandu-l curat. Se vor spala geamurile interior-exterior, se vor sterge corpurile de iluminat, intrerupătoarele, mobilierul- inclusiv partea superioara a acestuia, echipamentele electronice, se va aspira si spala pardoseala.

Sufragerie
Vom îndepărta pânzele de păianjen, se vor aspira pereții, daca va fi nevoie, se va sterge praful de pe  mobilă si echipamentele electronice, pervazuri, prize și întrerupătoare, se vor spala geamurile, plinta, pardoseala si ușile.

Call Now Button