Spălare geamuri și fațade la înălțime

Spălare geamuri și fațade la înălțime

Cauți o firmă de curățenie capabilă să lucreze cu toate tipurile de geamuri la înălțime și cu acces greu?

Compusă din tehnicieni cu experiență în spalarea geamurilor  la înălțime de la nivelul solului, compania noastră vă oferă servicii pentru spalarea geamurilor și a fațadelor înalte.

Personalul nostru  lucrează cu materiale și echipamente specifice pentru a vă restaura suprafețele de sticlă și pereții de alcobond. Personalul este riguros instruit în procedurile de spalare la inaltime și foloseste produse specifice, care respectă standardele în vigoare.

Deoarece  știm că o companie este unică și că nevoile ei sunt specifice, ne adaptăm activității, structurii și contextului dumneavoastra. În funcție de cerere, vă vom oferi soluții personalizate.

Tehnicienii noștri cu experiență, care sunt instruiți în mod regulat cu cele mai recente reguli de siguranță, selectează cu atenție produsele și metodele adaptate naturii și pereților dumneavoastră exteriori.

Fie că este vorba despre o clădire industrială, un monument istoric sau o clădire protejată, lucrăm cu toate tipurile de clădiri, pana la o înălțime de 14 m.

Profesionalismul și experiența in domeniu, garantează durabilitatea muncii și satisfacția dumneavoastră deplină, cu privire la serviciile oferite de catre noi.

Mobil 1: 0742 505 976
Mobil 2: 0752 866 908
Luni-Vineri: 8:00 – 17:00
Sambata: 08:00 – 15:00
CONTACT
Call Now Button