Curățenie înainte/după organizare de evenimente

Curățenie înainte/după organizare de evenimente

Curățenia înaintea evenimentului este o prioritate pentru tine?
Trebuie să lasi locatia în starea în care ți-a fost încredințata?
Curățenia își are locul ei. Fie că este o petrecere privată sau a unei corporatii, echipele noastre sunt disponibile rapid și sunt echipate pentru a răspunde acestor solicitări cu echipamente  si ustensile specifice: aspiratoare profesionale pentru praf sau lichid, mașini industriale pentru spalat pardoseala si mochete,  aspiratoare cu injectie-extractie.

Atâta timp cât organizați o petrecere, va fi întotdeauna necesar să includeți și curățenia  după eveniment. Sarcina se intensifică în funcție de sfera conceptului dumneavoastra. Un teren pentru un festival va fi mai greu de întreținut decât o sală mică de conferințe, de exemplu. Cu toate acestea, ca și alte elemente ale planificării dumneavoastra,  va  fi necesară și anticiparea angajării unei firme de curățenie.

Prin urmare, curățenia după evenimente ar trebui să fie pe lista dumneavoastră de lucruri de făcut imediat ce v-ați hotărât unde este locația. Chiar daca nu vi se cere să lasati spațiul curat, reprezintă un semn de respect față de proprietari. Ati ajuns într-un loc curat, trebuie să fie în aceeași stare și când plecati. Este, de asemenea, o modalitate de a da un exemplu civic, sporind în același timp imaginea dumneavoastră.
Ne asigurăm ca evenimentul să fie impecabil din punct de vedere al curățeniei.

Mobil 1: 0742 505 976
Mobil 2: 0752 866 908
Luni-Vineri: 8:00 – 17:00
Sambata: 08:00 – 15:00
contact
Call Now Button