Despre The Best Clean Piatra Neamț

About Us

Peste 15 ani de experiență în curățenie

Atunci când am înființat The Best Clean Piatra Neamț, am dezvoltat un simt de rapundere pentru mediul înconjurător, folosind produse de curățenie care nu poluează și deteriorează natura. The Best Clean folosește materiale prietenoase cu mediul înconjurător, ecologice, create special pentru a nu distruge armonia cu natura care ne înconjoară. De la detergenți și materiale biodegradabile, până la modalitățile noastre de colectare si depozitare care rezultă în urma activității de curățenie, firma noastră își urmează principiile ecologice, pune în valoare energia verde, racordându-se la cele mai noi tendințe și cerințe ale Uniunii Europene.

Misiunea noastră

Suntem lideri de piață în furnizarea de servicii de curățenie, oferind clienților noștri soluții de calitate și la prețuri corecte. Contact

Viziunea noastră

Am efectuat lucrări în domeniul curățeniei în peste 200 de localități din țară și toți clienții noștri sunt tratați cu aceeași atenție. Suntem pregătiți să ne extindem și mai mult. Serviciile noastre

Dacă nu ești mulțumit, anunțați-ne și
ne vom corecta

Contactează-ne

Istoricul companiei noastre de curățenie

Oferim servicii de curățenie pentru case, birouri și spații comerciale de peste 15 ani

Compania noastră de curățenie este recunoscută pe scară largă pentru angajamentul de a ne servi clienții, rămânând în același timp prietenoși cu mediul. Avem o istorie de excelență și dăruire față de clienții noștri, oferind servicii profesionale de curățenie în toată România.

Funcționăm din anul 2008 și am prestat servicii de curățenie în peste 200 de localități din întreaga țară.

Valorile noastre

Scopul nostru este satisfacția dvs. Cere acum o ofertă personalizată.

curatare pardoseala
  • Orientat către client: Ne servim clienții ca și cum ne-am servi pe noi înșine. Apreciem părerea lor și o folosim pentru a performa.
  • Orientare către mediu: Alegem cu atenție cele mai bune și mai ecologice produse de curățenie care dau rezultate uimitoare.
  • Excelență și inovație: Oferim instruire personalului nostru pentru a asigura un standard ridicat de servicii. Rămânem la curent cu cele mai recente inovații în produse și tehnologii ecologice, permițându-ne să aducem tot ce este mai bun clienților noștri.
  • Extindere / Creștere: Ne facem cunoscuți în comunitate; creăm relații pe termen lung, în timp ce ne extindem constant.
Call Now Button