Curățenie în birouri și spații comerciale

Curățenie service page 8 img

Menținerea curățeniei în spațiile de lucru influențează, atat imaginea dumneavoastră, cat și confortul și productivitatea angajaților, bunăstarea biroului fiind una dintre cheile productivității.

Curățenia și igiena companiilor dumneavoastră, a centrelor comerciale  sau a sălilor sportive au impact direct asupra satisfacției și loialității vizitatorilor.

Firma noastră de curățenie realizează diverse servicii de întreținere și curățenie generala pentru spatii comerciale și birouri, precum: spalarea mecanizata a  pardoselei, aspirarea mochetelor si covoarelor, spalarea acestora profesional, colectarea gunoiului, întreținerea birourilor, sălilor de ședințe, stergerea suprafețelor de lucru cu solutii speciale, spălarea geamurilor, a  instalatiilor  sanitare.

Experienta noastră vă garantează servicii de calitate, realizate de echipe calificate și receptive. Personalul nostru participă la cursuri de formare, lucrează în conformitate cu regulile de confidențialitate și cu deplină discreție.

Ne adaptăm metodelor și particularităților sediului dumneavoastră. Menținem o supraveghere activă în domeniul curățeniei și dezvoltăm propriile instrumente pentru a oferi clienților noștri un mediu cât mai plăcut și, astfel, să participăm la performanțele lor. Evaluăm continuu metoda și serviciile de curățenie pentru a pune mereu în practică cele mai potrivite și optimizate servicii.

Vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii de curățenie în funcție de tipul spațiului și natura acestuia:

  • Întreținerea și restaurarea suprafețelor: spalarea  covoarelor si mochetelor prin metoda samponarii uscate cu monodiscul si  metoda injectie-extractie cu aspiratoare profesionale, aspirarea si spalarea  pardoselei  din gresie, quartz, linoleum.
  • În birouri:
    • spalarea geamurilor;
    • golirea cosurilor de gunoi si alimentarea acestora cu saci  menajeri, stergerea prafului, dezinfectarea suprafetelor, aspirarea și spălarea pardoselei;
    • spalarea si  dezinfectarea  grupurilor sanitare.

 

Apelați la firma noastră de curățenie și cereți o ofertă  pentru o eventuala colaborare de întreținere sau curatenie generala  care să respecte mediul și nevoile dumneavoastră!

Mobil 1: 0742 505 976
Mobil 2: 0752 866 908
Luni-Vineri: 8:00 – 17:00
Sambata: 08:00 – 15:00
contact
Call Now Button